Cursus op maat

Wil je gebruikmaken van onze expertise van spoedzorgonderwijs? Wij maken graag onze spoedzorgcursussen en medische trainingen voor jou op maat. Uiteraard met de ABCDE-methode als uitgangspunt.

Medische trainingen modulair samenstellen

Onze medische trainingen zijn modulair samen te stellen, afhankelijk van de doelgroep, de leerdoelen, het instapniveau en de beschikbare tijd.

  • Als het niveau van de cursisten niet gelijk is, dan kunnen cursisten vooraf een e-learning doorlopen. Dit nivelleert de verschillen, nog vóór de start van de cursus.
  • Voor het scenario-onderwijs kun je kiezen uit verschillende, specifiek voor de doelgroep geschreven onderwerpen en zetten we simulatiepatiënten in.
  • Ligt de focus op reanimatie, dan organiseren we een BLS/AED-training met certificering.
  • Voor de training van vaardigheden is er keuze uit verschillende onderwerpen.

Uiteraard kunnen alle modules worden gecombineerd. Zo maken we samen met jou de gewenste cursus.

Cursus op maat

Scenario-onderwijs

Ons scenario-onderwijs is de kracht van Schola Medica. Onze goed getrainde simulatiepatiënten zijn gespecialiseerd in het nabootsen van spoedsituaties tijdens de medische trainingen. Tijdens het medische rollenspel is de interactie tussen de 'patiënt' en de 'arts' zeer realistisch. Onze gekwalificeerde docenten zijn meesters in spoedzorg en didactiek. Zij geven op een prettige manier feedback en zorgen voor een veilig leerklimaat.

Maximaal leerrendement

Voor een maximaal leerrendement bepalen we vooraf het instapniveau van de deelnemers zodat onze docenten de moeilijkheidsgraad van het scenario-onderwijs aan kunnen passen. Zo profiteert elke deelnemer optimaal van de training.

Locatie

We kunnen de medische trainingen organiseren in Schola Medica in onze goed geoutilleerde skillslabs. Wil je liever een cursus op je eigen locatie? Dan komen we graag naar je toe.

Zorgeloze organisatie

Ook de praktische organisatie doen we graag voor je. Een korte opsomming van wat we zoal voor je kunnen organiseren: uitnodigingen, inschrijvingen, badges, accreditatie aanvragen, overnachtingen, lunches, diners en avondprogramma’s

  • De ABCDE-methode op maat voor jouw doelgroep
  • Maak een keuze uit de verschillende modules
  • Kies voor je eigen locatie of voor onze skillslabs
Vragen of persoonlijk advies?
030 227 30 00

Vraag naar de mogelijkheden!

030 227 30 00
Onze website plaatst enkel strikt noodzakelijk cookies zodat de website goed werkt en we genereren daarnaast anonieme gebruiksstatistieken. Lees hier hoe we omgaan met jouw privacy en gegevens.