Preventieve zorg

Curriculum onderwijs 3e jaars aios huisartsgeneeskunde

2 dagen
  • Maatschappelijk relevant en in ontwikkeling
  • Expertise onderwijs op een interactieve manier
  • Serious game die de mindset ondersteunt
Preventieve zorg
Inhoud
Praktische informatie
Data
Reglement
Inhoud

De cursus Preventieve zorg organiseren wij in opdracht van Huisartsopleiding Nederland. Voor de inhoud van de cursus verwijzen we je naar de website van Huisartsopleiding Nederland

Praktische informatie

Aanmelden

Het opleidingsinstituut meldt je aan voor deze cursus. Daarna ontvang je van ons een uitnodiging en inschrijfformulier per e-mail. We bieden je een hotelovernachting en een gezamenlijk diner aan tijdens de cursus. Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je hiervan gebruik wilt maken.

Kosten

Aan de aangeboden overnachtingen, lunches en diners zijn geen kosten verbonden. 
Gezien de beperkte parkeerruimte op Papendorp, adviseren wij dringend om met het openbaar vervoer te komen. De kosten voor parkeren bij het hotel, op de P&R of elders worden niet vergoed.
Je reiskosten worden automatisch uitbetaald via je salaris van de maand volgend op de cursusmaand. Een declaratieformulier is niet nodig.

Locatie

De cursus is bij Schola Medica.

Tijden

De cursus Preventieve Zorg is een voltijds cursus en duurt 2 dagen. De cursusdagen beginnen om 08.30 uur en eindigen om 17.30 uur. Afhankelijk van het definitieve programma kan hiervan worden afgeweken.

Data

Deze cursus is op onderstaande data gepland:

30 en 31 oktober 2019

Reglement

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie. Gaat u akkoord met het gebruik hiervan?"