Cursus op aanvraag voor anios

Je bent arts en je hebt nog geen opleidingsplaats. Je gaat als anios aan de slag op een SEH. Dé plek in het ziekenhuis waar je snel en adequaat moet handelen. Dat brengt stress met zich mee. Je stelt jezelf vragen: Alles gaat zo snel, doe ik het wel goed? Wat vindt de SEH-arts van mijn handelen?

Goed voorbereid aan de slag

Wil je met zelfvertrouwen en goed voorbereid werken op de SEH? Wij zorgen ervoor dat je de ABCDE-methodiek volledig in de vingers krijgt. Want een goed voorbereide anios op de SEH is een belangrijke basis voor patiëntveiligheid en kwaliteit van de medische spoedzorg.

Cursus op aanvraag

Spoedzorgonderwijs bij schola medica

Schola Medica is hét onderwijscentrum voor spoedzorg. In onze skillslabs geven we praktisch medisch oefen-onderwijs met speciaal getrainde simulatiepatiënten. Vaardigheden train je op fantomen. Al onze docenten zijn GIC (Generic Instructor Course) gekwalificeerd en zijn medisch specialist of SEH-arts.

Wil je advies over welke cursus het beste bij je past? Neem contact op met Neelie Hellinga, 030 227 30 00.

  • Gedegen voorbereiding op het werken op de SEH
  • Optimaal rendement dankzij uniek scenario-onderwijs
  • Toetsing en certificatie volgens landelijke richtlijnen
Vragen of persoonlijk advies?
030 227 30 00
Onze website plaatst enkel strikt noodzakelijk cookies zodat de website goed werkt en we genereren daarnaast anonieme gebruiksstatistieken. Lees hier hoe we omgaan met jouw privacy en gegevens.