Marrit Smit, directeur Schola Medica per 1 mei 2019

Marrit was werkzaam als klinisch verloskundige in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), waar zij is gepromoveerd op het onderwerp ‘Obstetric Complications in Primary Midwifery Care in the Netherlands’. In het LUMC stuurde zij als hoofdverloskundige een groot team aan. Daarnaast is Marrit bestuurder bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV).

Bestuur en medewerkers van Schola Medica zijn unaniem in de keuze voor Marrit. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat Marrit als inspirator en teambuilder de (coachende) leiding over Schola Medica zal nemen en met haar kennis, netwerk en positief pragmatische houding de organisatie naar een hoger plan tilt.

Interim directeur Hans Lodders draagt zijn taken over aan Marrit. Wel zal Hans nog 1 dag per week het project Schola Medica Interactive Learning Environment (SMILE) begeleiden.

Marrit verheugt zich op deze nieuwe stap in haar carrière en wij verheugen ons op haar komst.

Volg ons en mis nooit meer het laatste nieuws

Onze website plaatst enkel strikt noodzakelijk cookies zodat de website goed werkt en we genereren daarnaast anonieme gebruiksstatistieken. Lees hier hoe we omgaan met jouw privacy en gegevens.