STARtclass 16 maart gaat door, 17 t/m 19 maart geannuleerd

Morgen, maandag 16 maart 2020, is de laatste dag van de STARtclass Huisartsgeneeskunde jaar 2. Vanaf dinsdag 17 maart wordt er voorlopig geen cursus gegeven bij Schola Medica.

Morgen krijgen de aios aan het einde van de dag een deelcertificaat met de vermelding van de tot dan toe gevolgde onderdelen van de STARtclass. Met dit deelcertificaat kunnen de aios mogelijk op een aangepaste manier de ziekenhuisstage doen. Hierover is morgen overleg met de hoofden van de opleidingsinstituten. Ook onderzoeken we de mogelijkheid om de resterende 3 dagen van cursus later dit jaar opnieuw in te plannen.

Afgelopen donderdag hebben we andere cursussen al geannuleerd. Het betreft:

  • Landelijke dagen SOON van 13 maart en 27 maart
  • Kaderopleiding Opleiden van 20 en 24 maart
  • Preventieve Zorg van 25 t/m 26 maart
  • STARclass Spoedzorg in de Huisartspraktijk van 31 maart t/m 3 april

Eind deze week nemen wij een besluit over het al dan niet doorgaan van de STARtclass Ouderengeneeskunde jaar 1 van 30 maart t/m 1 april. De betreffende cursisten en de betrokken medewerkers ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Volg ons en mis nooit meer het laatste nieuws

Onze website plaatst enkel strikt noodzakelijk cookies zodat de website goed werkt en we genereren daarnaast anonieme gebruiksstatistieken. Lees hier hoe we omgaan met jouw privacy en gegevens.