Partners

SBOH

Schola Medica is ontstaan op initiatief van SBOH. SBOH financiert de opleiding van de aios, opleiders en docenten van de huisartsopleiding, opleiding tot specialist ouderengeneeskunde en de opleiding tot arts verstandelijk gehandicapten.

Huisartsopleiding Nederland

Voor Huisartsopleiding Nederland ontwikkelen en organiseren wij het landelijk spoedzorgonderwijs voor aios en opleiders huisartsgeneeskunde. Dit zijn de cursussen STARtclass H1, STARtclass H2, STARclass spoedzorg in de huisartspraktijk en de STARclass huisartsopleider: opfriscursus. Daarnaast faciliteren wij voor de 3e jaars aios de cursus Preventieve Zorg. Huisartsopleiding Nederland is eveneens gehuisvest in gebouw ’t Hart.

SOON

Voor SOON ontwikkelen en organiseren we het landelijk spoedzorgonderwijs voor aios en opleiders ouderengeneeskunde; STARtclass O1, STARtclass O2 en STARclass acute ouderengeneeskunde. En wij organiseren voor SOON het landelijk cursorisch onderwijs voor aios en de KaderOpleiding Opleiden voor opleiders. Ook SOON is gehuisvest in gebouw ’t Hart.

Erasmus MC: AVG-opleiding

Sinds 2016 ontwikkelen en organiseren we het spoedzorgonderwijs voor de aios Arts Verstandelijk Gehandicapten. Eens per jaar ontvangen wij de aios uit alle drie de opleidingsjaren voor een 2-daagse cursus.

VAAVG, de vereniging van aios AVG, maakt gebruik van Schola Medica als vergaderlocatie.

Bij Tijm

In ons gebouw is bedrijfsrestaurant Bij Tijm gevestigd. Bij Tijm is een nieuw concept van Vermaat. Zij verzorgen de banquetingservice en catering tijdens events en cursussen.

Xerox

De mensen van Xerox staan altijd voor ons klaar. Ze maken mooi digitaal-, print- en drukwerk binnen de afgesproken tijd. En altijd met een glimlach! 

Onze website plaatst enkel strikt noodzakelijk cookies zodat de website goed werkt en we genereren daarnaast anonieme gebruiksstatistieken. Lees hier hoe we omgaan met jouw privacy en gegevens.